Palvelut

Unelmasalilla voit liikkua sitoutumatta kuukausi kerrallaan tai halutessasi pidempään edullisemmin. Tarjoamme muitakin mahdollisuuksia, kuten kymppikortteja. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.

Unelmavartti

Jos et ole koskaan käynyt meillä, suosittelemme varaamaan veloituksettoman 15-30 minuutin tutustumiseen Unelmasaliin henkilökunnan opastuksella. Tällöin voimme kiireettömästi kartoittaa tarpeesi ja käydä läpi kaikki palvelumme. Halutessasi voit jäädä kuntoilemaan 16 €:n kertamaksulla. Varaa Unelmavartti puhelimitse soittamalla asiakaspalveluun p. 045-265 5645 (ma-to klo 15-19 ja ti ja pe 8-12) tai osoitteesta asiakaspalvelu@unelmasali.fi.

Unelmapäivä

Jos haluat kuntoilla meillä vain yhden päivän ajan, onnistuu se helpoiten ostamalla Unelmapäivän. Se sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan ja saunaosaston vapaan käytön kuluvan päivän ajan klo 04-24.

Ostaessasi Unelmapäivän, pääset kuntoilemaan heti Unelmasali-mobiiliapin avulla. Lataa appi puhelimeesi, rekisteröidy ja avaa Unelmasalin ovi. Helppoa!

Unelmakuukausi

Unelmakuukausi on hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla palveluitamme ja päättää myöhemmin jatkosta. Unelmakuukausi sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan ja saunaosaston vapaan käytön 30 päivän ajan ostopäivästä.

Unelmakuukausi on tarkoitettu tutustumiseen, joten voit ostaa sen vain kerran edulliseen 45 €:n hintaan.

Unelmakymppi

Jos haluat käydä kuntoilemassa harvemmin, on Unelmakymppi täydellinen vaihtoehto! Se sisältää 10 kuntoilukertaa Unelmasalilla ja jokaisella kerralla voit käydä rajattoman määrän jumpissa, kuntosalilla, virtuaalitunneilla ja saunomassa.

Unelmakympin hinta on 140 € ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä.


Oma Unelmajäsenyys?

Ehdottomasti suosituin tapa liikkua Unelmasalilla on oma jäsenyys. Tällöin sinun ei tarvitse miettiä käyntikertojen määriä ja voit huoletta jumpata vaikka joka päivä. Voit myös hyvällä omalla tunnolla käydä joskus vain saunomassa. Mikäs sen ihanampaa!


Lataa Unelmasali-sovellus

Löydät Unelmasalin mobiilisovelluksen AppStoresta ja Google Play -kaupasta. Aplikaatio tulee kehittymään pitkin matkaa - erityisesti asiakaspalautteenne perusteella.

Lue lisää

Tanssia ja joogaa sekä kaikkea siltä väliltä

Syksyn 2020 ryhmäliikunta-aikataulu starttasi maanantaina 17.8. ja se on tutun monipuolinen ja runsas!

Lue lisää