Nuorisojäsenyys 12–14-vuotiaalle

Unelmasalilla voivat kuntoilla myös 12–14-vuotiaat nuoret tytöt. Edellytyksenä on että samassa taloudessa asuvalla huoltajalla on myös jäsenyys ja kuntoilu tapahtuu yhdessä.

Kasvavalle nuorelle monipuolinen liikunta on tärkeää terveyden ja kasvun kannalta. Kuntosaliharjoittelu ja ryhmäliikunta ovat mainioita liikuntamuotoja ilman kilpailua tai sen suurempia tavoitteita. Teini-iässä luodaan myös tapa säännölliseen liikunnan harrastamiseen.

Unelmasali on nuorelle tytölle turvallinen paikka liikkua. Kaikki Unelmasalin jäsenet saavat oman kuntosaliohjelman ja se käydään läpi ohjaajan kanssa. Erityisesti nuorten kanssa keskitymme oikeaoppiseen tekniikkaan.

Ryhmäliikuntavalikoimamme kattaa monipuolisesti kehonhuolto-, tanssi-, lihaskunto- ja syketunteja. Meiltä löydät myös virtuaalisalin, jossa voit käynnistää tunnin silloin kun sinulle sopii. Virtuaalituntien ohjaajat ovat tuttuja kasvoja, Unelmasalin omia ohjaajia.

Nuorisojäsenyys 12–14-vuotiaalle klo 04-24

  • sisältää kaikki palvelumme vuoden jokaisena päivänä klo 04-24
  • hinta 37 €/kk
  • nuoren tulee asua samassa taloudessa toisen Unelmajäsenen kanssa.
  • nuoriso-alennus myönnetään näyttämällä voimassaolevaa henkilökorttia asiakaspalvelussa. Alennushinta on voimassa siihen saakka kun asiakas täyttää 15 vuotta, jonka jälkeen hinta muuttuu normaaliksi (tai opiskelijahintaan). Alennusta ei myönnetä takautuvasti.
  • todennus tehdään henkilökohtaisesti


Ryhmäliikunta

Seinäjoen monipuolisin ryhmäliikuntavalikoima ja laadukkaimmat tunnit löytyvät tunnetusti meiltä, jo 10 vuoden ajan! Tarjolla on vaihtoehtoja niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Tutustu tarjontaan ja tule käymään. Me ohjaamme sinut sopivalle tunnille.

Lue lisää

Emili ja Janika haastavat sinut mukaan heinäkuun Unelmabingoon!

Unelmabingon aika!

Paljon toivottu jäsenten oma #unelmabingo käynnistyy heinäkuussa. Tällä kertaa kesäkisailu on rennon leikkisä hyvänmielen kohottaja, johon jokainen voi halutessaan osallistua. Unelmabingon tehtäviä on hauska tehdä myös puolison, lasten tai vaikka ystävän seurassa.

Lue lisää