Äidit ja tyttäret -päivä 24.2.

Tule viettämään kiva yhteinen päivä tyttären tai äidin kanssa! Olemme koonneet päivään ihania tunteja sekä oman kuntosaliharjoituksen ja luennon. Äidit ja tyttäret -päivää vietetään maanantaiana 24.2. klo 17.00 alkaen.

Kuntosaliharjoittelu ja ryhmäliikunta ovat ihania tapoja liikkua, yksin tai yhdessä! Jumppia löytyy laidasta laitaan ja kuntosali tukee hyvin kasvavankin nuoren kehitystä – kunhan sen tekee oikein. Vuosi sitten järjestimme Äidit ja tyttäret -päivän ensimmäisen kerran ja tapahtuma sai paljon positiivista palautetta. Tämän kevään päivä järjestetään maanantaina 24.2. klo 17.00 alkaen.

Päivän hinta on vain 10 €/hlö. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.

Päivän aikataulu

17.00 Kuntopiiri (45)​​​​​​​
Koko kehon monipuolinen harjoitus, jossa kehität lihaskuntoa ja nostat sykettä. Janika ohjaa kuntopiirin Ansa-salissa.

17.55 SH’BAM (45)
Elinvoimainen, energinen ja mukaansatempaava tanssitunti sisältää kuumimmat listahitit ja klassikkokappaleet, joiden tahtiin liikut monipuolisin tanssiaskelin. Tyypillinen SH'BAM tunti sisältää 12 kappaletta, joissa jokaisessa on oma erillinen koreografia, joten sinun ei tarvitse muistaa pitkiä askelsarjoja vaan voit vain nauttia liikkeestä ja musiikista. Marjo tanssittaa sinua Ansa-salissa.

17.55 Voimaa kehoon kuntosalilta (45)
Tässä kuntosaliharjoituksessa keskitytään erityisesti nuoren tytön kuntosaliharjoitteluun. Sonyan ohjaamana pääset turvallisesti tutustumaan kuntosalilaitteisiin ja vapailla painoilla harjoitteluun.

18.50 Nuoren naisen harjoittelu + ravinto -luento (30)
Mitä kannattaa ottaa huomioon harjoitellessa? Mitä liikkeitä kannattaa välttää? Mitkä ovat sopivat painot? Miten syöminen vaikuttaa lihaksen kasvuun ja kehon toimintaan? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen tältä luennolta. Sonya pitää luennon Vieno-salissa.

19.30 BODYSTEP (45)
Tämä riemukas ja energinen tunti pakottaa rasvanpolton ylikierroksille ja parantaa kuntoa ja ponnistusvoimaa kohisten. Tunnilla askelletaan step-laudalle jonka korkeutta voi säätää omalle tasolle sopivaksi. BODYSTEP polttaa huomattavan määrän kaloreita, kasvattaa voimaa, kehittää tasapainoa ja hapenottokykyä. Marjo ohjaa BODYSTEP-tunnin Ansa-salissa.

19.30 BODYBALANCE (60)
Rentouttava ja harmoninen tunti, joka yhdistelee joogan, tai chin ja pilateksen liikkeitä. BODYBALANCE-tunnilla hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat yhdessä musiikin kanssa luovat harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. BODYBALANCE-tunti ohjataan Vieno-salissa Janikan johdolla.

Haluan mukaan!

Päivän hinta on 10 €/hlö ja ikäraja on 12 vuotta.
​​​​​​​Unelmasalin jäsenille päivä on veloitukseton, mutta ilmoittaudu kuitenkin tapahtumaan/ohjauksiin asiakaspalvelussa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@unelmasali.fi.


Nuorisojäsenyys 12–14-vuotiaalle

Unelmasalilla voivat kuntoilla myös 12–14-vuotiaat nuoret tytöt. Edellytyksenä on että samassa taloudessa asuvalla huoltajalla on myös jäsenyys ja kuntoilu tapahtuu yhdessä.

Lue lisää

Kevätkausi alkaa 7.1.2020

Unelmasalin kevätaikataulu astuu voimaan 7.1.2020. Tuttuun tapaan aikataulu on monipuolinen, sisältäen kattavasti lihaskunto-, syke- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää